92-jarige vrouw overvallen op de Escamplaan | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

92-jarige vrouw overvallen op de Escamplaan

Den Haag - In een woning aan de Escamplaan is vanavond een 92-jarige dame overvallen.


De Haagse verwachtte haar kleindochter, toen rond 18.00 uur de voordeurbel ging van haar woning. Toen zij de deur open deed, stond echter niet haar kleindochter maar een onbekende man in de deuropening. De man duwde de bewoonster naar binnen, pakte haar beet, bond haar vast aan een stoel en deed iets over haar hoofd. Het slachtoffer hoorde dat de man de woning doorzocht. Met een sieraad en een handtasje met wat persoonlijke bezittingen verliet de man voor 18.30 uur de woning via het portiek.

De vrouw raakte gewond, ambulancepersoneel bracht de vrouw naar het ziekenhuis. Politiemensen hebben in de omgeving naar de dader(s) gezocht.

Signalement
De dader was ongeveer 1.85 meter lang, had een fors postuur en was donker gekleed. Hij had een donkere (bivak)muts over zijn hoofd en een sjaal voor zijn mond. Hij sprak Nederlands en had mogelijk een tas bij zich.

Tips? Bel de politie!
Heeft u de man tussen 18.00 en 18.30 uur in of rondom de woning gezien? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Video: Ivar Gieles


Foto's: Ivar Gieles, Patrick Kramer en Nick van Mourik

IIfRwA.JPG

5CWXN8.JPG

KMjaXA.JPG

UbRbMr.JPG

zhXM39.JPG

qdM6Yu.JPG

KQuQ1o.JPG

1PNure.JPG

UpsfNu.JPG

6aOs94.JPG

w IMG 5878