Aanhouding na overval op taxichauffeur Staalweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Aanhouding na overval op taxichauffeur Staalweg

Delft - Een 43-jarige Haagse taxichauffeur is vannacht rond drie uur door een 'klant' overvallen en van enkele persoonlijke eigendommen beroofd.


Hij raakte daarbij licht gewond aan zijn hand. Getuigen hebben hem in eerste instantie verbonden, waarna een ambulance de zorg heeft overgenomen. De taxi chauffeur is later nog op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan om daar nog verder behandeld te worden.

De overvaller is gevlucht richting het Oostblok. Gewaarschuwde politie eenheden hebben in de buurt gezocht naar de dader. Er is in de omgeving een 18-jarige man uit Den Haag als verdachte aangehouden. Hij voldeed aan het signalement. Nader onderzoek zal uitwijzen of het inderdaad gaat om de dader van deze overval.

Om dat bewijs 'rond te krijgen' hebben rechercheurs van de dienst Forensische Opsporing sporen verzameld. Volgens de getuigen zou er geen buit zijn gemaakt.

Deze overval is de derde overval in Haaglanden in 9 uur tijd: Eerder waren twee woningen al doelwit: Eén in Den Haag en één in Schipluiden.

 

Foto's en video: Dejan Jeremic

xRav2N.JPG

6cocJ5.JPG

eY4hYa.JPG

uwsJyl.JPG

MheSFJ.JPG

w2W7FW.JPG

B2Rk34.jpg

k2eIRl.JPG

CZuf2G.JPG

wR5oqs.JPG