Drie jongens plegen woningoverval De Gaarde Den Haag | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Drie jongens plegen woningoverval De Gaarde Den Haag

Den Haag - De bewoonster van een woning aan De Gaarde, werd zaterdagmiddag 17 december door drie jonge jongens in haar woning bedreigd. Ze joeg de overvallers haar huis uit


Het slachtoffer, een 49-jarige vrouw, werd om 13.05 uur plotseling verrast toen drie gemaskerde jongens in de gang van haar woning stonden. Ze hadden ieder een steekwapen en sommeerden de vrouw om op de grond te gaan liggen. Het slachtoffer reageerde op een andere manier. Ze pakte een pan uit de keuken en liep hiermee op de jongens af. De verdachten schrokken hiervan. Ze renden de woning uit, het portiek af en verdwenen, zonder buit, linksaf in de richting van de Vrederustlaan.

Vanaf hier ontbreekt ieder spoor. Politieagenten stelden meteen een buurtonderzoek in en speurhonden zochten de omgeving af, maar de drie verdachten werden niet aangetroffen. De politie doet onderzoek naar hoe de overvallers de woning zijn binnen gekomen.

Signalementen
De drie overvallers zijn zeer jong, licht getint en hun leeftijd wordt geschat op 12 of 13 jaar oud. Ze hebben een klein postuur en jong klinkende stemmen. Ze droegen (stoffen) maskers, gelijkend op een bivakmuts waarbij alleen de ogen zichtbaar waren. Een van hen was gekleed in een rood vest en een ander droeg een bril.

Update 22-12: De 5 snotneuzen zijn aangehouden.

Video en Foto's: Tim de Kleijn

w TDK 1990

w TDK 1998

w TDK 2005

w TDK 2008

w TDK 2014

w TDK 2032

w TDK 2037

w TDK 2041