Politie publiceert beelden van overvaller supermarkt Oostsingel | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Politie publiceert beelden van overvaller supermarkt Oostsingel

Delft - De recherche heeft vandaag camerabeelden van de verdachte gepubliceerd die 17 februari een avondwinkel overviel.


De overval vond plaats op vrijdagavond 17 februari rond kwart voor twaalf '-s-nachts op de Delftse Oostsingel.

Onder bedreiging van een vuurwapen eiste een overvaller geld. Ook een klant die nietsvermoedend de winkel binnenstapte werd bedreigd door de gewapende overvaller. Zowel de winkelmedewerkers als de nietsvermoedende klant werden van hun geld beroofd door de overvaller.

De verdachte is een man van zo'n 1,85 meter. Hij droeg ten tijde van de overval een groene, gewatteerde jas tot over de heupen met capuchon. In de linkermouw zat een gaatje waar vulling uitstak.

Verder droeg de dader een donkerblauwe Nike trainingsbroek, zwarte handschoenen, een zwarte sjaal en een zwarte muts. De politie vermoed dat hij na de overval is weggereden op een scooter.

De politie vraagt getuigen die nog geen verklaring hebben afgelegd alsnog contact op te nemen. Ook heeft de politie nog niet gesproken met de klant die overvallen werd; ook hem wordt verzocht zich bij de politie te melden. Dit kan met de recherche via 0900-8844. Als u liever anoniem uw verhaal doet kan dat via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

w 170314 team overval delft 1

w 170314 team overval delft 2

w 170314 team overval delft 3

w 170314 team overval delft 4