Woningoverval in de Koningstraat | Regio15.nl

Woningoverval in de Koningstraat

Zoetermeer - Twee nog onbekende mannen overvielen vanochtend een woning in de Koningstraat. De bewoner raakte hierbij gewond.


Bij de meldkamer kwam om tien voor tien de melding binnen dat een woning in de Koningstraat was overvallen. Agenten gingen naar de woning toe en troffen de 46-jarige bewoner gewond aan.

Hij vertelde dat hij zojuist was overvallen door twee nog onbekende mannen. Zij hadden aangebeld en toen de bewoner open deed, drongen zij naar binnen. Hierbij mishandelde het tweetal de Zoetermeerder.

Zij liepen uiteindelijk, zonder buit, weg in de richting van de Prinsenstraat, in de richting van supermarkt de Hoogvliet. Ambulancepersoneel behandelde de bewoner in de woning maar het slachtoffer hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis.

Signalement: twee getinte jongens, ongeveer 16 jaar met zwart krullend haar. Zij droegen een jas van PostNL, een nette broek en gymschoenen. Een van hen had een sporttas bij zich.

Bent u getuige geweest van de overval? Of heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. 

Video en Foto's: Fred Wolters

ZV4XGs.jpeg

in3tdV.jpeg