Avondwinkel Bruijnings Ingenhoeslaan weer overvallen | Regio15.nl

Avondwinkel Bruijnings Ingenhoeslaan weer overvallen

Voorburg - Drie personen hebben vanavond geprobeerd avondwinkel 'Hoop' op de Bruijnings Ingenhoeslaan te overvallen.


De medewerker die zich achter in de winkel bevond zag omstreeks tien voor elf dat er in de winkel een opstootje was. Hij zag dat er drie jongens bij betrokken waren en dat een van hen bivakmuts droeg. De medewerker liep naar voren en werd bedreigd met een wapen.

Toen er geroepen werd dat de medewerker een wapen ging pakken, renden de drie de winkel uit. De verdachten vluchtten op fietsen weg in de richting van de Spinozalaan. Daarna meldde de medewerker de poging overval direct bij de politie.

De politie is na de overval gelijk met veel personeel, in kogel- en steekwerende vesten, een zoekactie begonnen naar de daders. Hierbij is ook een politiehelikopter ingezet, maar er zijn nog geen verdachten aangehouden.

De signalementen van de drie verdachten kunt u vinden in het persbericht van de politie.

De avondwinkel is de afgelopen jaren al meerdere keren overvallen. De meest recente overval was die van februari 2016. Mediapartner Omroep West heeft de overval toen in het opsporingsprogramma Team West behandeld.

De districtsrecherche van Zoetermeer zoekt getuigen van deze poging overval. Hebt u iets gezien of gehoord? Of liep u op 20 juni omstreeks elf uur in de buurt van de Bruijnings Ingenhoeslaan en Spinozalaan? Neem dan contact op met de districtsrecherche Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Video: Daan van den Ende

Foto's: Daan van den Ende en Bob van Keulen

iylBhc.JPG

NTvyXN.JPG

jBjYRe.JPG

t2iVfM.JPG

yvkDI4.JPG

VuQYJG.JPG