Jongen overvalt de Aldi op de Leidsewallen | Regio15.nl

Jongen overvalt de Aldi op de Leidsewallen

Zoetermeer - Een nog onbekende jongen heeft vanmiddag rond tien over vier een filiaal van supermarkt Aldi op de Leidsewallen overvallen.


De jongen liep de supermarkt binnen en wist onder bedreiging van een wapen een geldbedrag buit te maken. Na de overval verliet de verdachte de supermarkt en fietste hij weg op een zwarte damesfiets met een rekje in de richting van de wijk Palenstein.

Politie-eenheden hebben de omgeving uitgekamd op zoek naar de dader. Daarbij is ook een politiehelikopter ingezet. Voor zover bekend is hij niet aangetroffen.

Het signalement van de dader is: een getinte jongen met een lengte tussen de 1.70 tot 1.80 meter, tussen de 16 en 18 jaar oud met een mollig postuur. Hij droeg een zwarte zonnebril met roze randjes, een donkere spijkerbroek, een Nikevest met capuchon en een zwart petje. Voor zijn gezicht droeg hij gezichtsbedekking.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de verdachte? Neemt u dan contact op met de districtsrecherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Foto's: Daan van den Ende en Fred Wolters

fwKH04.JPG

DbA2aR.JPG

N1XGxR.JPG

HtBdOl.JPG

FpaPOx.JPG

E7GVde.JPG

Tur0TT.JPG