Overval op winkel in de Newtonstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Overval op winkel in de Newtonstraat

Den Haag - Vanmiddag heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel in de Newtonstraat.


De overval werd gepleegd rond twee uur op een winkelpand op de hoek van de Newtonstraat en de Regentesselaan. De winkel maakt sleutels, maar verkoopt ook wat levensmiddelen.

De verdachte ontsnapte te voet met buit, dat uit geld en een pakje sigaretten bestond.

Nadat de politie een melding kreeg en ter plaatse ging, troffen agenten de meldster in de winkel aan. Ze vertelde dat ze zojuist in haar winkel overvallen was. Agenten troffen de verdachten niet meer in de omgeving aan. De vrouw deed aangifte en de politie zoekt getuigen.

Het signalement van de dader luidt: een licht getinte man van 19 à 20 jaar, 1.60 à 1.65 m. lang met een gemiddeld postuur en kort zwart haar. De man droeg een korte, zwarte jas tot aan zijn middel en een blauwe spijkerbroek.

De districtsrecherche Den Haag-West is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van de winkeloverval? Of hebt u in de omgeving  van de Newtonstraat de verdachte zien lopen? Of hebt u andere informatie over de verdachte? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag-West via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Foto's en video: Donny Kooistra

BtR1nV.JPG

w0tUWT.JPG

5lqxoC.JPG

RUnYnw.JPG