Overval op de Blokker Grote Marktstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Overval op de Blokker Grote Marktstraat

Den Haag - Twee mannen hebben vanmorgen een overval gepleegd op een filiaal van de Blokker aan de Grote Marktstraat.


De daders drongen rond kwart voor zeven de Blokker binnen en dwongen een aanwezige medewerker de kluis te openen. De medewerkers probeerde nog te ontkomen, maar werd uiteindelijk door de daders in een ruimte opgesloten.

De overvallers sloegen met een onbekend geldbedrag op de vlucht. De politie startte direct een buurtonderzoek, maar troffen de daders niet meer aan.

Dader 1 is een blanke man van ongeveer 18 jaar oud en rond de 1.80 m lang. Hij heeft een dik postuur en sprak goed Nederlands. Hij was geheel in zwart gekleed en droeg een donkere pet met daar overheen een capuchon. Verder droeg hij stoffen handschoenen van het merk Nike.

Dader 2 is tussen de 18 en 19 jaar oud, heeft een dun postuur en is ongeveer 1.70 m lang. Ook hij was in het zwart gekleed en droeg een pet met daar overheen een capuchon.

De politie komt graag in contact met mensen die woensdagochtend 27 december iets opvallends hebben gezien aan de Grote Marktstraat wat mogelijk met deze overval te maken heeft. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Video en foto's: Ferrie van der Geer

kG2jmS.jpeg

e9X1dZ.jpeg

68FMtC.jpeg

wQjydq.jpeg

ZKF20R.jpeg

tL8yZN.jpeg

1FCiMU.jpeg