Gewonde bij gewapende overval op woning | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Gewonde bij gewapende overval op woning

Den Haag - Bij een overval op een woning aan De Constant Rebecquestraat is zaterdagavond een man gewond geraakt.


De bewoner opende omstreeks 17:00 uur de voordeur van zijn woning, waarna hij oog in oog kwam te staan met twee donker getinte mannen. De mannen dwongen de bewoner terug naar binnen onder bedreiging van een vuurwapen.

Twee andere aanwezigen in de woning, die de indringers zagen, raakten vermoedelijk dusdanig in paniek dat zij via het raam naar beneden zijn gesprongen. Een van de mannen raakte hierbij gewond. Het slachtoffer is door personeel van de ambulancedienst onderzocht en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis.

De verdachten gingen er vervolgens in onbekende richting vandoor. Er werd een groot Plaats Delict (PD) afgezet. De straat werd daarbij in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Medewerkers van de recherche en de Forensische Opsporing (FO) hebben tot laat in de avond onderzoek verricht. Er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden. 

Bent u getuige geweest van deze poging tot overval of heeft u informatie die voor de politie van belang is? Bel dan de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Foto's en video: Donny Kooistra

nZYCW6.JPG

PWxVbC.JPG

mEv6LR.JPG

V5RCWi.JPG

qofl9C.JPG

PEllAO.JPG

VzUJPO.JPG

YGZnVA.JPG

YEyaWY.JPG

PM56pV.JPG

CS5VY2.JPG