Pakketbezorger overvallen in de Treubstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Pakketbezorger overvallen in de Treubstraat

Rijswijk - Een pakketbezorger werd vanmiddag omstreeks half drie het slachtoffer van een gewapende overval in de Treubstraat.


Onder dreiging van een vuurwapen beroofden drie mannen de bezorger van pakketten in zijn bestelauto. De verdachten reden na de overval met buit weg. De politie onderzoekt de zaak.

Het slachtoffer, een bezorger van een online pakkettendienst, vertelde aan agenten dat hij zijn auto stilzette op de Treubstraat. Daar stalen drie onbekenden goederen uit zijn grijze bestelbus.

De drie gebruikten een vuurwapen tijdens de overval. Het slachtoffer raakte niet gewond. De verdachten, drie licht getinte mannen, reden in een auto met buit weg.

Het slachtoffer deed aangifte van de overval. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

De districtsrecherche van Westland-Delft zoekt getuigen van de overval. Hebt u verdachte omstandigheden gezien in de omgeving van de Treubstraat? Of hebt u andere informatie over de overval? Of hebt u camerabeelden waarop de verdachten of hun auto te zien zijn? Dan bent u een belangrijke getuige voor ons. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel met 0800-7000.

Foto's: Ferrie van der Geer en Daan van den Ende

NZd3f6.JPG

Gkxwzi.jpeg

VzTK2q.JPG

yf5bMI.JPG

4GbhuS.JPG

xbQifi.JPG

zYLyZn.JPG

BBQP3S.JPG

sUtLN7.JPG

Ttdssv.JPG

yZ4jdM.JPG

Y9mrHI.JPG

OOqUAg.JPG