Overval op pakketbezorger van Foreestweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Overval op pakketbezorger van Foreestweg

Delft - Woensdagmorgen is een pakketbezorger op de van Foreestweg overvallen.


De pakketbezorger stond met zijn bus geparkeerd op de Van Foreestweg. Plotseling werd het slachtoffer hard uit zijn bus getrokken. Vervolgens stalen twee mannen een aantal pakketten uit de bus en renden weg richting de flats.

Uit onderzoek van agenten in de omgeving bleek dat een getuige drie verdachten met pakketten in een kleine donkere auto zag stappen aan de Sasboutstraat en wegreden via de Berestijnstraat de Provincialeweg op.

Mogelijk heeft deze auto te maken met de overval en daarom zoekt de politie de bestuurder en inzittenden van dit voertuig. De pakketbezorger raakte licht gewond en is in een ambulance onderzocht.

De twee verdachten waren twee donker getinte mannen, beiden in het donker gekleed en rond de 25 à 30 jaar oud. Een van de verdachten had dreadlocks en de andere droeg gezichtsbedekking. Mogelijk was er een derde donker getinte man betrokken bij de overval.

Hebt u iets gezien of gehoord van de overval of zag u drie mannen instappen in een kleine zwarte auto in de Sasboutstraat? Bel dan met de districtsrecherche Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Foto's en video: Rene Hendriks

m7R1i3.JPG

Mdj7kL.JPG

Qw4N1z.JPG

rx9Wu2.JPG

1YxLBP.JPG

Z5rsLt.JPG