Overval op zonnestudio SunCare in Rijswijk | Regio15.nl

Overval op zonnestudio SunCare in Rijswijk

Rijswijk - Zonnestudio SunCare werd dinsdagavond overvallen door een nog onbekende man.


Omstreeks tien over half tien uur kwam een man de zonnestudio aan de Generaal Eisenhouwerplein binnen en bedreigde de medewerkster met een mes.

De man eiste geld, maar toen de medewerkster begon te schreeuwen vluchtte hij de zaak uit. Hij reed weg op een fiets over de Sir Winston Churchilllaan in de richting van winkelcentrum de Bogaard.

Het gaat om een blanke man met een zongebruinde huid. Hij droeg tijdens de overval een bruine half korte jas, een zwarte trui met capuchon. De capuchon was voorzien van een gele afdruk. Verder droeg hij een rode of bruine kleur broek en zwarte gympen met een witte zool.

De fiets waar de man na de overval op vertrok was grijs van kleur. Aan het stuur hing een gele plastic tas van supermarkt Jumbo.

Ondanks dat er adequaat een burgernetmelding werd uitgestuurd is de verdachte nog niet aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's en video: Daan van den Ende en Donny Kooistra

837iVD.JPG

g3PseN.JPG

0iTCET.JPG

FB0W0Q.JPG

MO5mdW.JPG

8ZTp2c.JPG

k3Ts6O.JPG

Ag4m9x.JPG

PlpKOM.JPG

IipjTY.JPG