Overval op pizzeria mislukt door cashless betaalsysteem Oude Haagweg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Overval op pizzeria mislukt door cashless betaalsysteem Oude Haagweg

Den Haag - Pizzeria Domino's gevestigd aan de Oude Haagweg is maandagavond overvallen door een nog onbekende man.


Rond 22:45 uur liep de man de pizzeria binnen en bedreigde een medewerker met een wapen. Toen de man om geld vroeg werd hij gewezen op het cashless betaalsysteem wat de winkel gebruikt.

De verdachte verliet de pizzeria hierop en liep vervolgens in de richting van de tramhalte Binnentuinen/ Groen van Prinsterenlaan.

Volgens de medewerkers en enkele getuigen die op het moment van de overval aanwezig waren in de pizzeria, was de verdachte een blanke man van rond de 20 jaar. Hij droeg een blauwe bandana om zijn gezicht en had een pet met een donkere klep op. Verder droeg hij een lichtblauwe spijkerbroek met vale plekken op de knieën, een zwarte gewatteerde jas met een capuchon, zwarte schoenen en zwarte handschoenen.

De pizzeria werd al drie keer eerder overvallen. Na de vorige overval is besloten om geen contant geld meer te accepteren. De politie is een onderzoek opgestart. Tot op heden is er nog niemand aangehouden. Het personeel wat aanwezig was tijdens de overval is door de politie meegenomen naar het bureau om daar een verklaring af te leggen.

Video en foto's: Daan van den Ende

4eSmOL.JPG

7R74fL.JPG

CcHD46.jpeg

nwJazx.JPG

wflYHy.JPG

GXB4ll.JPG

EUqkQK.jpeg 

PeFmt6.JPG