Gewapende overval op de Binnenwatersloot | Regio15.nl

Gewapende overval op de Binnenwatersloot

Delft - Vanavond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een winkel aan de Binnenwatersloot.


De politie kreeg vrijdag 21 augustus rond 18:00 uur een melding van een overval bij het bedrijf 'Used Products', waar onder andere goud/zilver wordt gekocht en verkocht. Twee onbekende mannen bedreigden het personeel met wapens en gingen er met buit vandoor.

De twee overvallers droegen gezichtsbedekking en kwamen aanlopen vanuit de richting van de Peperstraat en liepen rond 17:50 uur de winkel in. Ze bedreigden daarbij twee medewerkers met wapens en maakten geld en goederen buit.

Daarna vluchtten de twee, met de buit in hun hand, de winkel uit. Ze renden linksaf de Binnenwatersloot op en stapten daar in een kleine, zwarte Toyota Aygo en reden weg richting de Phoenixstraat. Agenten zochten in de omgeving naar de twee, maar troffen hen daarbij niet meer aan.

Er is aangifte gedaan van de overval en de politie zoekt getuigen.

Signalementen: Een verdachte was 20 à 25 jaar, 1.75 M. lang met een slank postuur. Hij droeg donkere kleding, een donkere bodywarmer, een shirt met lange mouwen en een trainingsbroek. Verder droeg hij een baseball petje en een blauw mondkapje. De andere verdachte was licht getint, 1.75 M. lang met een gezet postuur. Hij droeg een lichte broek en blauwe trui of jas met hoody. Ook hij droeg een blauw mondkapje.

Video en foto's: Sander Paardekooper

G5Eejv.JPG

liaxJf.JPG

MnLB9N.JPG

3JfnhU.JPG

4u0Dsw.JPG

EzT5wl.JPG

ewZCXB.JPG

haBBVA.JPG