Jongen gewond bij overval op woning op het Wijkermeerhof | Regio15.nl

Jongen gewond bij overval op woning op het Wijkermeerhof

Den Haag - Donderdagavond hebben vier mannen een woning aan het Wijkermeerhof overvallen en daarbij ook een jongen neergestoken.


Rond half twaalf kwamen er meerdere meldingen binnen bij de politie over een overval waarbij vier mannen, gekleed in het zwart en met bivakmutsen op, een huis in de straat binnendrongen. Mogelijk zijn er na de overval twee te voet gevlucht, terwijl de anderen er vandoor gingen in een wit busje.

Buurtbewoners meldden dat ze veel herrie hebben gehoord. De politie heeft direct een zoekactie ingezet en kreeg hierbij ondersteuning van een politiehelikopter en een politiehond die het gebied hebben afgezocht.

Een jongen werd door de verdachten gestoken, terwijl een ander in elkaar zou zijn geslagen. Drie ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) werden met spoed gealarmeerd. Het slachtoffer is uiteindelijk met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat één persoon gewond is geraakt en dat de verdachten gevlucht zijn in een bestelbus. Het onderzoek naar de overval is in volle gang.

Update 21 juni: de politie meldt dat er een verdachte is aangehouden voor deze overval. Kijk hier voor het persbericht van de politie.

Beeld: Daan van den Ende

gvEMQ1.JPG

SMcp2C.JPG

UjArYD.JPG

Vf7AEn.JPG

vu1KgS.JPG

oL49XW.JPG

MXZAaA.JPG

RvGda1.JPG

S1XIBw.JPG

6o96jA.JPG

RN33o6.JPG

R5w5Ho.JPG

QIUQPO.JPG

h7gPRk.JPG

zp5uPS.JPG

6v5Hoo.JPG

96ATB8.JPG

1pZzFT.JPG

aICPSH.JPG