Overval op bakkerij Regentesselaan | Regio15.nl

Overval op bakkerij Regentesselaan

th-img_1551Den Haag - Kennelijk heeft het dievengilde zo in de aanloop naar kerst hard geld nodig, want de regio wordt aardig geteisterd door overvallen. Zo was eerder in de week al een natuurwinkel aan de Torenstraat het doelwit, vanmorgen een goud- en diamantenhandelaar in Leidschendam op de Nieuwstraat en vanavond een bakkerij aan de Regentesselaan, in het Haagse Regentessekwartier.


Rond kwart voor zeven werd er een overval gemeld op de bakkerij, die gelegen is op de hoek van de Regentesselaan met de Loosduinseweg. Twee nog onbekende mannen kwamen de bakkerij binnen en bedreigden met een vuurwapen en een mes de medewerker(s). Nadat zij geld en sigaretten mee hadden genomen, zijn zij te voet gevlucht in de richting van de Weimarstraat.

Ter plaatse is door gewaarschuwde agenten gelijk een onderzoek gestart en werd er met de eigenaar en een getuige gesproken. Naar aanleiding daarvan is het volgende signalement naar voren gekomen: de twee verdachten waren donkere jongens van ongeveer 1.80 meter à 1.90 meter lang. Eén van de twee had een capuchontrui aan en de andere een bivakmuts.

De recherche is ter plaatse gekomen en heeft verder onderzoek gedaan.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

Foto's: Machiel Janssen

img_1548

img_1550

img_1551