'Overvallers' op heterdaad aangehouden | Regio15.nl

'Overvallers' op heterdaad aangehouden

20110216-repelaert-SanBar_IMG_6205Den Haag - Vanmiddag even na 15.00 uur leek het erop dat er wederom een overval had plaatsgevonden op een woning.


De politie trok bij deze echter gelijk aan het langste eind; de twee verdachten zijn namelijk aangehouden. Hiervoor was niet veel speurwerk nodig, want zij werden aangehouden terwijl ze nog in de woning aan de Repelaerstraat aanwezig waren.

De politie werd naar het adres gestuurd, omdat omwonenden hadden gebeld over een hoop kabaal vanuit de woning; geluiden die zij niet thuis konden brengen. Ook meenden omstanders hulpgeroep te horen. Op aanbellen door de agenten werd niet gereageerd en daarom trad de politie binnen na gebruik van de 'gemeentesleutel'. Daar troffen zij een 20-jarige man aan, die in gevecht was met twee andere mannen. De man werd verlost van zijn twee kwelgeesten en deze werden aangehouden.

De 20-jarige man raakte lichtgewond; hij is nagekeken door de verpleegkundige van de gealarmeerde motorambulance.

Update: de politie heeft haar eerdere bericht over een overval bijgesteld. Het betrof geen overval, maar een mishandeling naar aanleiding van een ruzie om een oude schuld. De twee verdachten die zijn aangehouden in verband met de mishandeling zijn mannen van 20 en 25 jaar. De recherche buigt zich over deze zaak.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper en Erwin van der Lem

w-SanBar_IMG_6204

w-SanBar_IMG_6205

w-SanBar_IMG_7426

w-SanBar_IMG_6215

reep03a

reep04a