Tankstation overvallen | Regio15.nl

Tankstation overvallen

DSC_0003kop

DSC_0009thumbZoetermeer - Vanochtend rond half zeven is een tankstation, gelegen aan de Van Aalstlaan, door twee mannen overvallen.


Het tweetal, gekleed in donkere kleding, betrad het bij het tankstation behorende kantoor/winkel en bedreigden daarbij de 38-jarige medewerkster. Het duo wist onder andere een aantal dozen met goederen buit te maken en verdween daarna in onbekende richting.

De auto waarmee de mannen wegreden is een gestolen Dodge Ram voorzien van het kenteken VR-SH-35. De auto bleek in de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 februari te zijn gestolen op de Billie Holidayrode.

De bestuurder reed via het terrein van het tankstation linksaf de Van Aalstlaan op, in de richting van de Australiëweg. Hierna verdwenen de verdachten uit het zicht.

De politie verstuurde een Burgernetbericht waarin gevraagd werd naar de auto uit te zien. Tot op heden is de auto nog niet teruggevonden.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Kijk hier voor een video op de site van Marofer.

Foto's: Thomas Pos

DSC_2614

DSC_2616

DSC_2617

DSC_2631

DSC_2646