Verdachte overval belwinkel snel aangehouden | Regio15.nl

Verdachte overval belwinkel snel aangehouden

hobbemastraat
th-IMG_7919Den Haag
- Vanmiddag rond 16.15 uur overviel één man een telefoon-/belwinkel aan de Hobbemastraat.


De politie kon kort na de overval in de directe omgeving een 28-jarige verdachte aanhouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval.

De overvaller betrad de winkel, bedreigde de aanwezige winkelmedewerker met een wapen en eiste een geldbedrag. Hierna verliet hij snel de winkel. Nog niet duidelijk is wat de man heeft meegenomen. De politie startte direct na het bekend worden van de overval een groot onderzoek. Medewerkers van de forensische opsporing onderzochten de winkel op de aanwezigheid van sporen. Meerdere politie-eenheden zochten in de directe omgeving naar de verdachte.

De 28-jarige man, met een Nederlands uiterlijk, werd vervolgens aangehouden, mede op basis van het verstrekte signalement. De politie onderzoekt de betrokkenheid van de man bij de overval.

Ondanks de aanhouding is de politie op zoek naar getuigen van de overval. Heeft u voorafgaande of na de overval iets gezien dat helderheid kan brengen in het oplossen van de zaak? Bel dan met de recherche van Bureau de Heemstraat, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel met Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

Foto's: Mike Boer

WMB-IMG_7918

WMB-IMG_7925

WMB-IMG_7927

WMB-IMG_7930