Overval op UPS bezorger Zusterstraat | Regio15.nl

Overval op UPS bezorger Zusterstraat

Kop-Zusterstraat

Thumb-ZusterstraatDen Haag - De recherche van Bureau De Heemstraat zoekt getuigen van een beroving van een pakketbezorger, vrijdag 26 augustus op de Zusterstraat.



Omstreeks 14.50 uur sprak een 32-jarige Hagenaar surveillerende agenten aan op de Zusterstraat en vertelde dat hij zojuist beroofd was van een pakketje dat hij in die straat moest bezorgen.

De man verklaarde dat hij een pakje af moest leveren en daarvoor het portiek van de woning binnen was gelopen. Op het moment dat hij bij de bewuste voordeur kwam, kwamen drie mannen de woning uit en mishandelden de Hagenaar om hem vervolgens van zijn pakket te beroven. De mannen renden vervolgens het portiek uit en vluchtten in een geparkeerd staande auto.

De agenten zorgden dat het slachtoffer naar het bureau werd gebracht en stelden een onderzoek in in de woning. Van de verdachten was op dat moment geen spoor te bekennen. De recherche startte direct een onderzoek en forensisch experts verrichtten sporenonderzoek in de woning.

Terwijl het sporenonderzoek in de woning gaande was, meldde zich de 45-jarige bewoner bij de woning. Aangezien de daders van de beroving uit de woning waren gekomen, werd hij  direct aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zaak. Later op de dag werd ook een 20-jarige Hagenaar aangehouden voor betrokkenheid bij deze zaak. De mannen zijn voor verhoor ingesloten op het politiebureau. De vluchtauto is ook teruggevonden.

De recherche onderzoekt de zaak en stelt een onderzoek in naar de derde verdachte. In verband met het onderzoek komt de recherche nog graag in contact met mensen die vrijdag 26 augustus iets gezien hebben op de Zusterstraat dat verband kan houden met deze beroving. Heeft u informatie die de recherche mogelijk verder kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met Bureau De Heemstraat via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Video: Piet de Ruyter

Foto's: Piet de Ruyter

w-mattheijer-woningoverval zusterstraat 1

w-mattheijer-woningoverval zusterstraat 3

w-mattheijer-woningoverval zusterstraat 8

w-mattheijer-woningoverval zusterstraat 10

w-mattheijer-woningoverval zusterstraat 11

w-mattheijer-woningoverval zusterstraat 13