Overval op avondwinkel Parkweg Voorburg | Regio15.nl

Overval op avondwinkel Parkweg Voorburg

20110930-parkwegt-SanBar_Parkweg_IMG_1838Voorburg - Vrijdagavond heeft er een overval plaatsgevonden op een avondwinkel aan de Parkweg.



Omstreeks 22.30 uur kwamen vier mannen met bivakmutsen de winkel binnen. Zij bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen en gingen er met een geldbedrag vandoor.  Twee van hen vluchtten vervolgens de Wielemakersslop in, de andere twee renden de Parkweg af. De politie zette gelijk een grote zoekactie op touw waarbij ook de helikopter werd ingezet. De daders werden niet meer aangetroffen.

Van de overvallers zijn de volgende signalementen bekend:

Verdachte 1
Jongen, getinte huidskleur, wwarte trui met drie witte / lichte banen op de mouwen en een capuchon, spijkerbroek, groen tasje, sportschoenen met lichte accenten / veters.

Verdachte 2
Jongen, getinte huidskleur, zwarte jas met een capuchon, spijkerbroek, donkergroene bivakmuts.

Verdachte 3
Jongen, getinte huidskleur, blauw sweatshirt met een grijze capuchon en grijze tekst op zowel de linkerborst als linkermouw, zwarte bivakmuts, spijkerbroek, lichte schoenen

Verdachte 4
Jongen, blanke of lichtgetinte huidskleur, zwarte jas met capuchon, donkere broek, donkere schoenen.

Tijdens de overval werd een werknemer van de winkel mishandeld, hij werd in het ziekenhuis behandeld aan een hoofdwond.

Tijdens de worsteling met de overvallers heeft de werknemer van de winkel hulp gekregen van een nog onbekende man. De recherche komt graag in contact met deze man, aangezien hij een zeer belangrijke getuige kan zijn.

Bent of kent u de onbekende helper? Heeft u iets gezien van deze overval of heeft u de verdachten wellicht eerder op de avond zien rondhangen in de omgeving van de Parkweg. Of heeft u anderszins informatie die kan helpen de daders te vinden? Neemt u dan contact op met het Twisterteam van Politie Haaglanden via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Video: Sander Paardekooper

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Sander Paardekooper en Robert Henderson

w-SanBar_Parkweg_IMG_1516

w-DSC_9244

w-SanBar_Parkweg_IMG_1520

w-SanBar_Parkweg_IMG_1523

w-SanBar_Parkweg_IMG_1529

w-SanBar_Parkweg_IMG_0598

w-DSC_9308

w-DSC_9345

w-DSC_9351