Jongen (17) slachtoffer van gewelddadige straatroof | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Jongen (17) slachtoffer van gewelddadige straatroof

20111120-Dorpskadet-DSCN0747Wateringen - Een 17-jarige jongen werd zondag 20 november omstreeks 17.20 uur op de Dorpskade in elkaar geslagen door meerdere personen. Vervolgens werd hij beroofd van zijn mobiele telefoon en portemonnee.De jongen stond met een aantal vrienden op de Dorpskade. Uit het niets kwam er een jongen van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst naar het slachtoffer en sloeg hem een aantal keer in het gezicht. Daarop volgend kwamen er nog een aantal personen naar het slachtoffer toe. De jongen werd meegesleurd vanaf de Dorpskade in de richting van de rotonde bij de molen. Hier werd de jongen nogmaals geschopt en geslagen. Hij raakte buiten westen. Toen de vrienden van het slachtoffer arriveerden, viel de groep uiteen en vluchtte een deel richting Rijswijk en een deel richting Kwintsheul. Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Daar kwam hij erachter dat hij bij de mishandeling was beroofd van zijn mobiele telefoon en portemonnee.

Signalement
De dader was een gezette jongen. Hij droeg een zwarte Nickelson-jas met een bontkraag tot op zijn knieën. Tevens droeg hij een bruin Gucci-petje.

Getuige?
Bent u getuige geweest van deze geweldadige beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Westland, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: Tim de Kleyn

Foto's: Tim de Kleyn

w-DSCN0747

w-DSCN0758