Hagenaar aangehouden Vaillantlaan | Regio15.nl

Hagenaar aangehouden Vaillantlaan

VaillantKOPt-mattheijer-vaillantlaan 2Den Haag - Met getrokken vuurwapens hielden agenten woensdagavond 29 februari bij een bar in de Van der Vennestraat een 22-jarige Hagenaar aan, nadat er kort daarvoor bij de politie een melding was binnengekomen dat in de bar iemand met een vuurwapen zou zitten.



Na de melding, die rond 22.45 uur binnenkwam, gingen direct meerdere politie-eenheden naar de Van der Vennestraat. Ter plaatse zagen agenten gelijk een man die volledig voldeed aan het door de melder doorgegeven signalement. De man werd aangehouden.

Bij de fouillering troffen de agenten echter geen vuurwapen aan. De 22-jarige Hagenaar, die verklaarde net bij zijn ouders vandaan te komen, werd overgebracht naar een politiebureau.

Op het politiebureau was uit onderzoek inmiddels gebleken dat via het telefoonnummer van de melder eerder op de avond een soortgelijke melding was gedaan over een man met een vuurwapen op de Vaillantlaan.

Uiteindelijk bleek het telefoonnummer waarmee de twee meldingen waren gedaan toe te behoren aan de aangehouden verdachte.

De politie onderzoekt de zaak; de Hagenaar zit nog vast voor verhoor.

Video: Dejan Jeremic

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-vaillantlaan 2

w-mattheijer-vaillantlaan 3

w-mattheijer-vaillantlaan 5

w-mattheijer-vaillantlaan 6

w-mattheijer-vaillantlaan 7

w-mattheijer-vaillantlaan 11

w-mattheijer-vaillantlaan 13