3 woninginbrekers aangehouden | Regio15.nl

3 woninginbrekers aangehouden

peen3921t-peen3917

Rijswijk - Politie agenten hebben op de Sir Winston Churchillaan drie inbrekers aangehouden. Zij hadden zojuist geprobeerd om in te breken in een woning.


Een getuige meldde via 112 bij de politie dat hij zag dat twee mannen inbraken in een woning aan het Rieteiland. Onmiddellijk gingen agenten naar de woning. Daar bleek dat verschillende personen waren weggerend.

Hierop werd de omgeving afgegrendeld door een tiental politie eenheden, waarna een zoektocht werd gestart. In de omgeving hielden agenten twee mannen 24 en 27 jaar en zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Een derde verdachte een 39-jarige vrouw (eveneens zonder vaste woon- of verblijfplaats) werd na onderzoek elders in de omgeving aangehouden.

Om de eenheden verder bij de zoektocht te helpen werd een politie helikopter opgeroepen, maar de de mist/laaghangende bewolking is deze boven Voorburg omgekeerd en terug gevlogen naar de basis op Schiphol.

De verdachten zitten nog vast. De recherche onderzoekt de inbraak.De oplettende getuige heeft van de politie Rijswijk een mooie bos bloemen gekregen.

Foto's: Rene Hendriks
w-peen3914

w-peen3927

w-peen3917

w-peen3921