Toch niet zo'n goed idee | Regio15.nl

Toch niet zo'n goed idee

foto 2t-foto 4Den Haag - Een 18-jarige jongeman uit Rijswijk dacht dat het wel een goed idee zou zijn om alvast een voorschotje te nemen op het leven met een rijbewijs.


Hij ging dus de weg op met een auto, zonder over een rijbewijs te beschikken. Eerlijk is eerlijk: er zijn genoeg mensen die ook met een geldig rijbewijs op zak brokkenpiloten zijn.

Maar zonder rijbewijs is natuurlijk ook vragen om problemen. Op de Leyweg veroorzaakte hij dan ook een kleine kop-staart botsing, waarna hij doorreed.

Op de kruising Loevesteinlaan/Denekampstraat vloog hij uit de bocht en raakte een aantal geparkeerde auto's. In totaal liepen 5 auto's forse schade op. De bestuurder is gevlucht.

Er raakte niemand gewond bij de aanrijdingen.

Op basis van het kenteken wist de politie de eigenaar van de auto te achterhalen. Deze wist te vertellen dat zijn 18-jarige zoon vermoedelijk de auto had meegenomen. De zoon kwam zich even later melden bij het politiebureau. Hij gaf aan in paniek te zijn geraakt en dat hij daardoor is gevlucht. De verdachte zit nog vast, de politie onderzoekt de zaak.

Video en foto's: Dejan Jeremic


w-foto 2

w-foto 3

w-foto 4

w-foto 1-1