Politie jaagt opnieuw op schennispleger | Regio15.nl

Politie jaagt opnieuw op schennispleger

KopDobbet-Dobbeplas IMG 0360Pijnacker/Nootdorp - De politie heeft dinsdagavond opnieuw vergeefs jacht gemaakt op een schennispleger in de buurt van de Dobbeplas.

De jongeman met rood haar op een omafiets heeft al meer dan tien keer toegeslagen. Vanavond vond er naar verluidt weer een incident plaats; de politie is meteen met een flink aantal voertuigen op zoek gegaan naar de jongen. Ondanks de inzet van een helikopter kon de potloodventer niet worden opgepakt.

Ook dit keer werd er weer een Burgernetactie gestart door de politie. De man zou dit keer een zwarte bomberjack en een spijkerbroek dragen. Op zijn inmiddels bekende zwarte oude omafiets zat ditmaal een tassenmand voorop.

Op 25 juli jongstleden liet de jongen voor het eerst van zich spreken, toen hij onzedelijke handelingen bij zichzelf pleegde. In een later stadium is er ook fysiek contact geweest tussen de jongen en een voorbijgangster.

Getuigen, dan wel personen die aan de hand van het signalement denken te weten om wie het gaat, worden verzocht contact op te nemen met Unit Zedenzaken via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met 0800-7000.

Zie ook:

Politie weer opzoek naar aanrander op 26 Augustus 2013

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper en Rene Hendriks

w-Dobbeplas IMG 0353

w-PEEN1987

w-Dobbeplas IMG 0359

w-Dobbeplas IMG 0360

w-PEEN1990

w-Dobbeplas IMG 0364

w-PEEN1995