Verdachte omstandigheden bij overlijden in Den Hoorn | Regio15.nl

Verdachte omstandigheden bij overlijden in Den Hoorn

20140321-Zwanebloem t-Zwanebloem TDK 6478Den Hoorn - In een woning aan de Zwanebloem is vanavond rond half tien een persoon aangetroffen die onder verdachte omstandigheden zou zijn overleden.



De politie kreeg om half tien een melding betreffende een incident in voornoemde woning. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij een persoon aan die ernstig gewond was. Hij overleed kort daarna aan zijn verwondingen.

In de omgeving van de woning bevonden zich een 24-jarige Hagenaar en een 39-jarige Delftse. Beide personen werden aangehouden. Er wordt onderzocht of zij betrokken zijn bij het overlijden van de man.

Omdat men in de woning verdachte omstandigheden heeft aangetroffen, heeft men besloten om een groot onderzoek op te starten. Onder leiding van de officier van Justitie is men een Team  Grootschalige Opsporing (TGO) gestart.

De politie heeft even na middernacht in de woning van het slachtoffer een eerste onderzoek gehouden. Men heeft hierna besloten om het onderzoek in de loop van de ochtend verder voort te zetten. De politie gaat uit van een misdrijf.

Video:
Tim de Kleijn

Foto's: Tim de Kleijn

w-Zwanebloem TDK 6441

w-Zwanebloem TDK 6448

w-Zwanebloem TDK 6462

w-Zwanebloem TDK 6470

w-Zwanebloem TDK 6478