Chauffeur dood aangetroffen Flora Holland | Regio15.nl

Chauffeur dood aangetroffen Flora Holland

KopFlorat-DB FloraHolland IMG 5980Honselersdijk - Vanochtend is een overleden persoon aangetroffen op het terrein van Flora Holland aan de Middel Broekweg.


Een voorbijganger zag vanmorgen rond half zeven op het parkeerdek een persoon liggen naast een vrachtwagen. Hij heeft meteen de bedrijfsbeveiliging van Flora Holland gewaarschuwd, waarna de hulpdiensten zijn gealarmeerd.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de persoon al te zijn overleden.

De man lag op de grond pal naast zijn cabine, terwijl de deur van de Duitse vrachtwagen nog open stond. De recherche en medewerkers van de Forensische Opsporing hebben onderzoek gedaan.

Hieruit zal moeten blijken wat de doodsoorzaak is geweest. Het bedrijfsproces bij Flora Holland ondervond geen hinder van het onderzoek; slechts een klein gedeelte van de parkeerplaats was afgezet.

Update: uit onderzoek van de schouwarts is gebleken dat het mannelijke slachtoffer is overleden door een natuurlijke oorzaak. Het slachtoffer werd door een voorbijganger aangetroffen met een forse hoofdwond, maar die is dus niet ontstaan door een misdrijf.

Video: Dejan Jeremic

Foto's: Danny Botman

w-DB FloraHolland IMG 5950

w-DB FloraHolland IMG 5954

w-DB FloraHolland IMG 5956

w-DB FloraHolland IMG 5960

w-DB FloraHolland IMG 5963

w-DB FloraHolland IMG 5971

w-DB FloraHolland IMG 5976

w-DB FloraHolland IMG 5980

w-DB FloraHolland IMG 5987

w-DB FloraHolland IMG 5991