Overleden man aangetroffen Ockenburghstraat | Regio15.nl

Overleden man aangetroffen Ockenburghstraat

Den Haag - In het water aan de Ockenburghstraat is in de nacht van zondag op maandag het levenloze lichaam van een man aangetroffen.


Hulpdiensten werden rond kwart voor één gealarmeerd dat er nabij de begraafplaats een persoon in het water zou liggen. Brandweer, ambulancedienst en politie werden door de meldkamer direct naar de vindplaats gestuurd.

Op de vindplaats troffen zij inderdaad een stoffelijk overschot van een man aan. Ondanks de snelle respons van de hulpdiensten bleek alle hulp al te laat.

Brandweer en ambulancedienst zijn onverrichterzake retour naar de kazerne gegaan. Aanwezige politieagenten hebben een groot 'Plaats Delict' afgezet, in afwachting van medewerkers van bureau Forensische Opsporing. Zij hebben ter plaatse sporenonderzoek verricht en foto's gemaakt.

Tot laat in de nacht heeft onderzoek plaatsgevonden. Leden van het Arrestatieteam hebben het stoffelijk overschot daarna geborgen. Zij zijn officiële politieduikers en kunnen onder water onderzoek verrichten. Over de doodsoorzaak is (nog) niets bekend. Het kan om een misdrijf gaan, maar ook om een noodlottig ongeval.

Update: De politie laat weten dat het niet om een misdrijf gaat. 

Update 2: Het gaat om een man die na een nieuwjaarsreceptie gistermiddag weer op weg naar huis was, maar daar niet is aangekomen.

Video: Dejan Jeremic


Video: Ivar Gieles


Foto's: Ivar Gieles, Dejan Jeremic en Nick van der Toorn

w IMG 4610

w IMG 7920

w IMG 7928

w IMG 7930

w IMG 7937

w IMG 7943

w IMG 7949

w IMG 7960

w IMG 7963

w IMG 0149

w IMG 4629

w IMG 0208

w IMG 4726

w IMG 4743

w IMG 0218