Man gewond en aangehouden na vernielingen en mishandeling | Regio15.nl

Man gewond en aangehouden na vernielingen en mishandeling

Den Haag - Een 38-jarige Hagenaar is in de nacht van woensdag op donderdag aangehouden nadat hij flink los was gegaan in een woning.


Agenten van o.a. bureau Zuiderpark kwamen af op een melding nadat een persoon een vrouw had mishandeld en in haar woning enigzins overhoop gehaald had.

Ter plaatse troffen agenten wel de verbouwde woning en de vrouw aan, maar de man om wie het allemaal ging was nergens te bekennen. Om ook op het dak te zoeken werd de brandweer rond half twaalf verzocht met een hoogwerker ter plaatse te komen. Na een korte zoektocht werd de man niet aangetroffen.

Het zoeken ging verder, totdat kwart over één de man op het balkon betrapt werd door een agent en de man hierna van het balkon af viel. Het is onbekend of hij hier gevallen is of bewust gesprongen is.

Aan zijn val had de man enkele verwondingen opgelopen, waardoor de ambulancedienst gealarmeerd was. De man is aangehouden en door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. Nadat hij behandeld was in het ziekenhuis is de man meegenomen naar het politiebureau.

Of de vrouw aangifte heeft gedaan van mishandeling en hoe veel schade de man heeft aangericht is onbekend.

Foto's: Mike van Doorn en Donny Kooistra

w DSC 3749

w IMG 2737B

w IMG 2742

w IMG 2747B

w IMG 2758

w IMG 2765

w IMG 2773