Alcomobilist verzet zich tegen aanhouding Melis Stokelaan | Regio15.nl

Alcomobilist verzet zich tegen aanhouding Melis Stokelaan

Den Haag - Een automobilist 'met de ziekte van Heineken' heeft vanavond meerdere geparkeerde auto's geramd op de Melis Stokelaan.


Dat je dan met de politie te maken krijgt, is niet meer dan logisch. En zeker als je je domme stunt uithaalt op 100 meter afstand van het politiebureau Zuiderpark.

In plaats van zijn onvermijdelijke lot te accepteren, ging deze automobilist nog in verzet. Schoppend en slaand probeerde hij zich aan zijn aanhouding te onttrekken. Maar uiteindelijk bereikte hij daar alleen maar mee dat hij een paar extra aanklachten aan de broek gaat krijgen. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

In totaal raakten vijf auto's beschadigd; inclusief de auto van de alcomoblist zelf. De Melis Stokelaan werd door de politie afgesloten ter hoogte van de Aagje Dekenlaan.

De Officier van Dienst van de brandweer, die onderweg was naar een melding "auto te water" in het Zuiderpark, was getuige van het ongeval en was gestopt. Hij heeft zijn dienstauto dwars op de weg gezet en heeft de bestuurder overgedragen aan de toegesnelde politie.

Foto's en video: Donny Kooistra

cQRIuO.JPG

Lf16hU.JPG

w IMG 7680 1

w IMG 7683 1

zDapSu.JPG

eo40cB.JPG

0RjzwQ.JPG

eWke14.JPG

LZoRaS.JPG