Bestuurder ramt auto's op de Valkenboskade en vlucht | Regio15.nl

Bestuurder ramt auto's op de Valkenboskade en vlucht

Den Haag - Een bestuurder van een auto is vanavond spoorloos verdwenen na heel wat schade te hebben veroorzaakt.


Op de Valkenboskade reed de bestuurder door nog onbekende oorzaak tegen twee auto's aan en de auto kwam daarbij tussen de andere twee auto's vast te zitten. De bestuurder was niet van plan af te wachten wat er ging gebeuren en koos er voor om te vluchten.

Omstanders hebben de politie gebeld maar ook zij konden geen verdachte aanhouden in de omgeving. Uit de politiesystemen kwam al snel naar boven wie de eigenaar van het voertuig was, maar deze persoon wilde niet aangeven wie er had gereden.

Hierop besloten de agenten het voertuig in beslag te nemen om onderzoek te doen naar de persoon die het voertuig bestuurd had. De politiekraan van de afdeling Transport is ter plaatse gekomen om het voertuig op te laden en af te zetten aan Bureau Voertuigonderzoek. Aldaar zal in de auto nader onderzoek verricht worden.

De bestuurder van één van de beschadigde auto's kwam zelf naar buiten als gevolg van de klap en heeft al contact opgenomen met de verzekeraar. Ook deze auto zal afgesleept moeten worden gezien de schade aan de velg en de auto.

De andere beschadigde auto kwam er met enkele krassen en kleinere deuken vanaf. Niemand raakte gewond.

Video: Nick van der Toorn

Foto's: Dejan Jeremic en Nick van der Toorn 

ySrLKX.JPG

rbZ1vD.JPG

kIfMl6.JPG

2zE5ld.JPG

FpPkhQ.JPG

Uuid1g.JPG

lJ17Le.JPG

pOdzEL.JPG

SyjL0X.JPG

w1cWME.JPG

hhZfDL.JPG