Inval en aanhouding door Haagse agenten in Rotterdam | Regio15.nl

Inval en aanhouding door Haagse agenten in Rotterdam

Den Haag, Rotterdam - Een inval in meerdere panden in de regio in het kader van een onderzoek heeft meerdere aanhoudingen opgeleverd.


Een arrestatieteam van de DSI heeft aan het eind van de middag bij meerdere panden een instap gedaan. Bij de instappen zijn meerdere personen aangehouden

Bij de inval in de Rotterdamse Zuringstraat is iemand tijdens de instap aangehouden die ook in het bezit was van een vuurwapen.

De inval van de politie is onderdeel van een groter onderzoek in een "langer lopend onderzoek in het criminele circuit inzake drugs, wapens en witwassen".

Rechercheurs hebben behalve ondersteuning van het arrestatieteam heeft ook een team van Defensie ter plaatse onderzoek gedaan naar verborgen ruimtes.

Het vuurwapen en een in het Rotterdamse bedrijfspand aangetroffen kluis zijn in beslag genomen. Ook bij zoekingen in de Haagse regio zijn meerdere zaken in beslag genomen.

Dit onderzoek wordt gedaan door de Politie Eenheid Den Haag. Bij de invallen in Rotterdam zij zij ondersteund door de lokale politie. In het kader van het onderzoek kan de Officier van Justitie niet meer informatie verschaffen.

Video en foto's: Joey Bremer (Lokatie Zuringstraat te Rotterdam)

8hPLeW.jpg

HBbC8U.jpg

XHsom5.jpg

2jkUXs.jpg

JlrEZd.jpg

ynSoRR.jpg

lGmLmX.jpg

uAos4t.jpg

ylm2hQ.jpg