Grote zoekactie Rijswijk na ontsnappen verdachte | Regio15.nl

Grote zoekactie Rijswijk na ontsnappen verdachte

Rijswijk - Dinsdagavond werd in de omgeving van de Treubstraat een massale zoekactie gestart nadat een aangehouden verdachte wist te ontsnapen.


Politieagenten gingen vanavond af op een melding van omwoners die onraad roken bij de activiteiten van een aantal mannen in en bij een flatgebouw aan de Treubstraat

Op dat moment werd er een hennepkwekerij opgeruimd, die in een woning op de tweede etage van het appartementencomplex was aangetroffen. De gang op de tweede verdieping, de lift en het terrein buiten het appartementencomplex lagen bezaaid met aarde en resten van de hennepkwekerij.

In het voertuig van de verdachte trof de politie verdovende middelen aan. Daarop werd besloten de man aan te houden.

De man trok zich op harde wijze los van de agenten en vluchtte. Agenten renden achter de verdachte aan, maar konden hem niet meer te pakken krijgen.

Er werd direct in de omgeving een grote zoekactie gestart. Met onder andere een politiehelikopter en veel eenheden 'op de grond' werd een klopjacht gehouden. De verdachte is ondanks de zoekactie niet meer aangetroffen.

De auto van de verdachte is meegenomen door een politieberger. Volgens bewoners van het appartementencomplex zijn er dit jaar al meerdere hennepkwekerijen opgerold in deze flat.

De politie doet verder onderzoek naar de identiteit van de weggerende verdachte en de vondst van de hennepgerelateerde zaken.

Video en foto's (inclusief het ontsnappen van de verdachte) Daan van den Ende en Donny Kooistra

hug8ZD.JPG

1UcCQq.JPG

sk13Z8.JPG

zrP4vS.JPG

wie1Ch.JPG

lyLSLH.JPG

N269gp.JPG

IVsOBa.JPG

vzFjiE.JPG

U8wVsq.JPG

ZO47Ro.JPG

QiD4K4.JPG