Man op Beeklaan gereanimeerd na ernstige mishandeling | Regio15.nl

Man op Beeklaan gereanimeerd na ernstige mishandeling

Den Haag - In de nacht van zaterdag op zondag heeft op de Beeklaan een ernstige mishandeling plaatsgevonden.


Omstreeks drie uur kreeg de politie een melding van een ernstige dubbele mishandeling. Vanwege de ernst van de melding werden er naast drie ambulances ook het Mobiel-Medisch Team (MMT) uit Rotterdam gealarmeerd.

De Poolse mannen van 35 en 36 jaar probeerden rond 3.00 uur naar een horecagelegenheid te gaan. Omdat deze vol was, mochten zij niet naar binnen. De twee liepen vervolgens over de Beeklaan richting huis. Toen zij bij de kruising van de Beeklaan met de Teijlerstraat kwamen, vielen twee nog onbekende mannen het tweetal aan.

Een van de twee raakte zwaargewond en lag bij aankomst van de hulpdiensten in een grote plas bloed. Agenten hebben hem midden op straat gereanimeerd. Vervolgens is de man met spoed (A1) naar het Westeinde ziekenhuis vervoerd.

De verpleegkundige van de tweede ambulance reed mee met de eerste ambulance. Ondanks dat het Mobiel-Medisch Team (MMT) inmiddels op twee minuten afstand was hebben de verpleegkundigen van de ambulances besloten om niet te wachten. 

Het tweede slachtoffer, wiens gezicht onder het bloed zat, is na controle zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. 

Update 15-11-2016: De daders zijn nog niet gevonden en daarom vraagt de recherche van district Den Haag-West getuigen zich te melden. Er zijn foto's van de verdachten beschikbaar gesteld aan het publiek waarbij de politie hoopt dat mensen deze twee verdachten herkennen en dit bij de politie melden. 

Update 28-12-2016: Op vrijdagavond 16 december hield de politie op de Paul Krugerlaan een 30-jarige, Oost-Europese man aan, zonder vaste woon– of verblijfplaats in Nederland. Hij wordt verdacht van een zware mishandeling op de Beeklaan in oktober.  Mogelijk kent u deze tweede verdachte of bent u getuige geweest van de mishandeling of heeft u informatie die van belang kan zijn? Dan bent u een belangrijke getuige voor de politie. U kunt deze informatie delen met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's en video: Donny Kooistra

c70a5u.JPG

RZzyHx.JPG

76fqkG.JPG

f0HUqf.JPG

EDYGQF.JPG

E4qjUw.JPG

3KoJll.JPG

8eBUxq.JPG

IuKKM3.JPG

8C9BDM.JPG