Surpriseparty met een extra verrassing in café de Iep | Regio15.nl

Surpriseparty met een extra verrassing in café de Iep

Den Haag - Feestgangers kregen tijdens hun surprise party in muziekcafé de Iep een ietwat andere 'surprise' dan de organisatoren hadden gepland.


Omstreeks half acht heeft de politie een inval gedaan in het café aan de Oude Kustlijn. Op het moment van de inval was er een surprise party gaande. De feestgangers hadden echter al snel door dat de inval niet hoorde bij de surprise party, en verleenden dan ook alle medewerking.

De feestgangers zijn na controle uit het café gezet. De politie heeft zich naderhand verontschuldigd naar de feestgangers en aangeven dat het niet aan hen lag. Daarna is de politie verder gegaan met de zoeking in het pand.

De organisatie van het feest heeft elders een plek gevonden om het feest voort te zetten; de feestgangers zijn met taxi's naar de andere locatie vervoerd.

De politie is het café binnengegaan in verband met een reguliere horeca controle. Er zijn daar twee personen aangehouden omdat bij hen kleine hoeveelheden harddrugs zijn aangetroffen. Het café zal voorlopig gesloten blijven.

Foto's en video: Rene Hendriks

Y10W3p.JPG

gpgQ8x.JPG

X6apaC.JPG

UD8aSU.JPG

SYoU6c.JPG

T2EMCG.JPG

zQZvCH.JPG

ZMvlFn.JPG

Al3Xc1.JPG

Zi3d5A.JPG