Man pint met uit ambulance gestolen pinpas | Regio15.nl

Man pint met uit ambulance gestolen pinpas

Den Haag - De recherche heeft vandaag foto's van de verdachte gepubliceerd die pinde met een op 3 december uit een ambulance gestolen pinpas.


Even voor twee uur werden de ambulancechauffeur- en verpleegkundige met spoed naar het Sophia Revalidatiecentrum gestuurd in verband met een medische noodsituatie.

Terwijl het ambulancepersoneel binnen bezig was met het slachtoffer, wist iemand buiten de ambulance open te maken en persoonlijke goederen mee te nemen, waaronder een pinpas van één van de broeders.

Beide broeders waren in de veronderstelling dat de ambulance afgesloten was achtergelaten en kwamen er bij terugkomst achter dat een tas verdwenen was.

In de periode daarna heeft een nog onbekende man de gestolen pinpas gebruikt om in winkels (contactloos) mee te betalen. De politie wil graag weten wie deze man is.

De politie vraagt getuigen die nog geen verklaring hebben afgelegd alsnog contact op te nemen. Dit kan met de recherche via 0900-8844. Als u liever anoniem uw verhaal doet kan dat via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's: Politie Eenheid Den Haag

w pinpas 1

w pinpas 2

w pinpas 3

w pinpas 4

w pinpas 8