Bejaarde (84) bestolen door nepagent op de Amandelgaarde | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Bejaarde (84) bestolen door nepagent op de Amandelgaarde

Monster - Een man die zich voordeed als nepagent nam vanmorgen rond half tien een pinpas weg uit een woning aan de Amandelgaarde.


De nepagent belde bij het 84-jarige slachtoffer aan en vertelde haar dat hij van de politie was. In het gezelschap van de nepagent was nog een tweede man.

De mannen liepen de woning  van de vrouw binnen en wisten na een kort gesprek de pinpas van het slachtoffer mee te nemen. In het centrum van Den Haag werd met de pinpas gepind. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Van de verdachten is het volgende signalement bekend: mannen van ongeveer 25 jaar met een licht getinte huidskleur en een lengte van ongeveer 1.75 meter. De mannen hadden een slank postuur en een van de mannen droeg een shirt met een politieloge. Beide verdachten droegen een zwarte jas, een zwarte broek en zwarte schoenen. Ze hadden kort zwart haar en spraken Nederlands.

Bent u getuige geweest van deze babbeltruc? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Foto's: Peter Looij

2CJPLY.JPG

1tdTwQ.JPG

t1aiJE.JPG