Twee aanhoudingen na 'mogelijke' poging overval Winkel Noordwaarts | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Twee aanhoudingen na 'mogelijke' poging overval Winkel Noordwaarts

Zoetermeer - De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden nadat zij mogelijk de Action aan het Noordwaarts in Zoetermeer overvallen hadden.


Een werknemer van de supermarkt belde zijn werkgever met een onsamenhangend verhaal. Toen de winkelier bij zijn zaak kwam om poolshoogte te nemen bleek er mogelijk sprake te zijn van een bedreiging van zijn werknemer, waarop hij direct de politie inschakelde.

Agenten kwamen snel ter plaatse en hielden bij de winkel twee mannen aan. Omdat niet duidelijk was of de mannen in het bezit waren van (vuur)wapens heeft de politie de mannen tijdens de aanhouding onder schot gehouden met hun dienstwapens.

Om uit te sluiten dat er nog andere verdachten in de buurt waren, doorzocht de politie met een hond de winkel en de directe omgeving. Echter trof ze niemand meer aan, ook vond de politie geen wapens.

De recherche onderzoekt wat zich bij de zaak heeft afgespeeld. De twee aangehouden verdachten, van 17 en 31 jaar uit Zoetermeer, zitten vast en worden verhoord.

Foto's en video: Roy Wolters en Marcel Hillebrand

xj32SE.JPG

5vv6QY.JPG

x6kHrX.JPG

HRDGIj.JPG

gJod6j.JPG

0GmYKN.JPG