Agenten bekogeld tijdens melding geluidsoverlast | Regio15.nl

Agenten bekogeld tijdens melding geluidsoverlast

Delft - Politieagenten in Delft zijn in de nacht van zaterdag op zondag met enkele zaken bekogeld toen zij bij een melding geluidsoverlast aankwamen.


De meldkamer kreeg diverse meldingen van geluidsoverlast in de omgeving van de Professor Schermerhornstraat. Een bekend adres, want agenten waren al eerder op de avond naar het adres gegaan en hadden een waarschuwing gegeven en ook verzocht om de overlast te stoppen.

Toen de agenten weer naar de Professor Schermerhornstraat moesten liep het uit de hand. Enkele personen gooiden drankjes en andere dingen naar de agenten, en weigerden het feest te stoppen. Gelukkig raakte de agenten niet gewond. 

De politie vroeg assistentie, en er kwamen rond de dertig agenten naar het adres. Er werd een linie gevormd. Vervolgens is het plein leeggeveegd en zijn de jongeren uiteengedreven. Er is tenminste één persoon aangehouden. 

Niet de eerste keer dit weekend

Het is de tweede keer dit weekend dat er agressie en geweld tegen agenten van politiebureau Delft is gebruikt. Eerder dit weekend werd een agent van politiebureau Delft gespuugd en geschopt. 

Foto's en video: Daan van den Ende

yVd7R5.JPG

kfDQGS.JPG

Qo7IgP.JPG

PMzxFW.JPG