Overleden man aangetroffen Van der Kooijweg Rijswijk | Regio15.nl

Overleden man aangetroffen Van der Kooijweg Rijswijk

Rijswijk - Op de van der Kooijweg, bij het Hoekpolderpark, is zaterdagochtend het lichaam van een overleden persoon aangetroffen.


Het gaat om een blanke man van middelbare leeftijd. Zijn lichaam werd omstreeks vijf uur aangetroffen door voorbijgangers op een parkeerterrein; zij belden meteen met 112.

De politie heeft de van der Kooijweg afgezet en Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan. Naar aanleiding van dit eerste onderzoek sluit de recherche een misdrijf niet uit.

Na het eerste onderzoek startte de recherche een TGO (Team Grootschalig Onderzoek), dat onder leiding van een officier van justitie onderzoek doet naar het overlijden van de man.

Door verder onderzoek kent de politie inmiddels de identiteit van de man.

Heeft u informatie die voor het rechercheteam van belang is? Bel dan 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

Update 28 juli: de politie heeft de identiteit bekend gemaakt van de aangetroffen dode man. Het gaat om de 50-jarige Mustafa Ates uit Vlaardingen. De politie gaat er inmiddels van uit dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gebracht.

Video: Nick van Mourik

Foto's: Nick van Mourik en Daan van den Ende

vozlX6.JPG

KXkIn4.JPG

EequNv.JPG

JH2oYD.JPG

3PWV1j.JPG

nenWHp.JPG

U2yGx3.JPG

NwVLMP.JPG

HzpAtt.JPG

bmP7L6.JPG

bFLiwp.JPG

czs9wW.JPG

T78i6O.JPG

hMyX5K.JPG

58fEGQ.JPG

ldAfwy.JPG

In een volkstuincomplex aan de Endehoekseweg in Rijswijk, op ongeveer honderd meter van de vindplaats, hebben agenten van Parate Peleton (PP) en rechercheurs later in de middag onderzoek gedaan.

jMgKSR.JPG

hSk0dA.JPG

9CKhSB.JPG