22-jarige man geslagen, geschopt en gestoken | Regio15.nl

22-jarige man geslagen, geschopt en gestoken

Den Haag - Tijdens een gewelddadig conflict raakte in de nacht van zondag op maandag een 22-jarige man ernstig gewond.


De politie ontving omstreeks twaalf uur een melding dat er 15 á 20 mannen aan het vechten waren op het Heeswijkplein. Ter plaatse troffen de agenten een 22-jarige man aan en zagen zij dat het slachtoffer was geschopt, geslagen en gestoken met een onbekend voorwerp.

Personeel van de ambulancedienst heeft het slachtoffer op straat verzorgd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. Over de toestand van het slachtoffer is vooralsnog niets bekend.

De mogelijke aanleiding van het gewelddadige conflict was een eerdere ruzie die avond op een festival in het Zuiderpark. De ruzie werd voortgezet bij een ingang van een snackbar aan het Zuiderpark. De ruziemakers gingen daarna verder op het Heeswijkplein en vernielden daarbij ook een ruit.

De politie heeft in de omgeving drie Hagenaars van 20, 23 en 24 jaar aangehouden voor openlijke geweldpleging en vernieling. Minstens één verdachte wordt ook verdacht van het rijden onder invloed.

De districtsrecherche Den Haag Zuid-West zoekt getuigen van de openlijke geweldpleging en vernieling. Hebt u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de districtrecherche Den Haag Zuid-West via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Foto's en video: Daan van den Ende en Donny Kooistra 

GmTS9t.JPG

Oeri05.JPG

X6iGlX.JPG

cAk9FO.JPG

n6Kcrt.JPG

yGg7y2.JPG

58vd0P.JPG