Overleden man (60) aangetroffen Rubensstraat | Regio15.nl

Overleden man (60) aangetroffen Rubensstraat

Den Haag - Hulpdiensten hebben zondagmiddag omstreeks half drie een overleden persoon aangetroffen in de Rubensstraat.


Het gaat om een 60-jarige Hagenaar. Het slachtoffer is aangetroffen in een inpandige parkeergarage. Aanvankelijk werd er nog een ambulance ter plaatse gestuurd, maar al snel bleek dat de persoon reeds was overleden.

De politie heeft de straat als "plaats delict" afgezet en recherche en Forensische Opsporing hebben onderzoek gedaan in en rond de parkeergarage. Hierbij was ook een speurhond ingezet.

Onder leiding van een officier van Justitie is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart.

De politie meldt dat het slachtoffer vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gebracht.

De politie komt graag in contact met mensen die zondag 13 augustus omstreeks 14.30 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Rubensstraat wat mogelijk met de dood van de aangetroffen man te maken heeft. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de districtsrecherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Update 31 augustus: dankzij DNA-onderzoek is de politie achter de identiteit gekomen van de verdachte in deze zaak. Het gaat om een 20-jarige Hagenaar die dezelfde avond van een dak is gevallen aan de Vlamingstraat en die als gevolg daarvan is overleden.

Video: Nick van der Toorn


Foto's: Nick van der Toorn en Bob van Keulen

ifoDA9.JPG

B82Dug.JPG

SjcXTo.JPG

89QMGp.JPG

1zkIAL.JPG

fgEpKl.JPG

nfKnI8.JPG

oXHJol.JPG

wPAmw1.JPG

9oBEAi.JPG

iZs9Xg.JPG

HqZ9vt.JPG

HKtggp.JPG

rMzzpr.JPG