Man van het dak gevallen in de Vlamingstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Man van het dak gevallen in de Vlamingstraat

Den Haag - Zondagavond kwam omstreeks 19.45 uur bij de politie de melding binnen dat een man van het dak was gevallen en in de Vlamingstraat terecht was gekomen.


Politie, 2 ambulances en het MMT met de traumahelikopter werden ter plaatse gestuurd. De Vlamingstraat en een deel van de Grote Markt werden afgezet als "plaats delict". De traumahelikopter cirkelde even boven het incident en is uiteindelijk geland op het Malieveld. De trauma-arts en verpleegkundige zijn met een politievoertuig naar het incident gebracht.

De man raakte bij de val zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie startte direct een onderzoek naar de toedracht van de val. Een politiehelikopter heeft enige tijd boven het incident gevlogen om beelden vanuit de lucht te maken voor dit onderzoek. In het pand boven de Aktie Sport trof de politie een verbroken raam aan op de 2e etage. De politie kon nog niet vertellen hoe en door wie dit raam verbroken was.

Omdat het druk was op straat en veel mensen de man hebben kunnen zien vallen, waaronder kinderen, stelt bureau Jan Hendrikstraat slachtofferhulp beschikbaar voor mensen die daar na dit incident behoefte aan hebben. De politie komt graag ook in contact met mensen die getuige zijn geweest van dit incident of die meer informatie hebben. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Update 31 augustus: uit DNA-onderzoek is gebleken dat het slachtoffer, een 20-jarige Hagenaar, die als gevolg van deze val is overleden, verdachte is van de moord op een man in de Rubensstraat in Den Haag, eerder op de dag.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper en Dejan Jeremic

Ejccym.JPG

ZGq0qo.JPG

0fp2UW.JPG

RdMyhw.JPG

wy2K0j.JPG

pZFSl3.JPG

1rHgyC.JPG

QQ2xCy.JPG