Bewoner beschoten na betrappen inbrekers | Regio15.nl

Bewoner beschoten na betrappen inbrekers

Den Haag - Twee inbrekers zijn woensdagavond door de bewoner van een appartement aan de Melis Stokelaan betrapt en trokken daarna een vuurwapen.


De bewoner betrapte omstreeks kwart over zes de twee inbrekers in zijn ouderlijk huis. Volgens een woordvoerder van de politie hebben de inbrekers vervolgens een vuurwapen getrokken en de bewoner beschoten. De bewoner werd niet geraakt.

Agenten hebben zich ontfermd over de geschrokken bewoner. Andere agenten hebben in kogel- en steekwerende vesten in de omgeving gezocht naar de daders. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht. 

De daders zijn twee lichtgetinte mannen met een rode winkeltas. Eén van de verdachten droeg een zwarte jas en de ander droeg een donker blauwe Canadian Goose jas. Eén van de verdachte had een ringbaardje en allebei de verdachten droege lichte spijkerbroeken.

Heeft u wat gezien of weet u wie de daders zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem op het telefoonnummer 0800-7000. 

Foto's en video (volgt): Daan van den Ende

fVVIt3.JPG

jnkGsz.JPG

lwFlbB.JPG

6xcf54.JPG

Weuhl0.JPG

7ziRnr.JPG

J7tsNR.JPG

P51IWC.JPG

WfjLEh.JPG

LdsZ16.JPG