Politie vindt 600 kilo cocaïne na inval in bedrijfspand Den Hoorn | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Politie vindt 600 kilo cocaïne na inval in bedrijfspand Den Hoorn

Den Hoorn - Bij een inval in een bedrijfspand in Den Hoorn heeft de politie ongeveer 600 kilo cocaïne aangetroffen.


Een zwaarbewapend arrestatieteam viel donderdagmiddag het bedrijfspand op het bedrijventerrein aan de Vrij-Harnasch binnen. Een deur en een raam sneuvelden bij de inval. Twee in de loods aanwezigen mannen, een 48-jarige Hagenaar en een 50-jarige man uit Bussum, werden door agenten aangehouden. Ook werd in een woning in Den Haag een 43-jarige Hagenaar aangehouden.

Na de inval werd er om het bedrijfspand een Plaats Delict (PD) gemaakt en werd er een gebied afgezet. Rechercheurs zijn de hele avond, nacht en ochtend bezig geweest met onderzoek.

In het bedrijfspand werd maar liefst 600 kilo cocaïne aangetroffen. De cocaïne heeft een straatwaarde van ongeveer zestien miljoen euro.

Een speciale vrachtwagen van de politie kwam rond middernacht ter plaatse. Rechercheurs hebben ongeveer dertig dozen met cocaïne in deze vrachtwagen geladen. De speciale vrachtwagen bomvol met cocaïne is daarna onder begeleiding van drie politiewagens vertrokken.

Het bedrijfspand en het Plaats Delict (PD) werden continue bewaakt door politieagenten. De drugs zullen worden vernietigd.

Foto's en video: Daan van den Ende

DpGY6J.JPG

8LY9aQ.JPG

lyLkul.JPG

igfEa7.JPG

8KtFJF.JPG

ZnibIE.JPG

6V7efl.JPG

kiu8YC.JPG

Kx6ELB.JPG

LfpULK.JPG

3HcZN9.JPG

y0iAGb.JPG

qPPrxI.JPG

IEcdpM.JPG

angcqq.JPG

zeqiDs.JPG

qPnTeJ.JPG

5HCYQ6.JPG

De in beslag genomen 600 kilo cocaïne (waarde van meer dan zestien miljoen euro) wordt door zwaarbewapende agenten op een politiebureau in de regio Den Haag bewaakt. De cocaïne zal vrijdagmiddag naar een onbekende plaats worden gebracht waar de drugs vervolgens zal worden vernietigd.

4yXOvV.JPG

v5Ns5a.JPG

WvjUkP.JPG

N5R0qD.JPG

XKFszI.JPG

JWke58.JPG

o0jgQw.JPG

R4GDRw.JPG

Vu51hc.JPG