Grote zoekactie naar inbrekers in Naaldwijk | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Grote zoekactie naar inbrekers in Naaldwijk

Monster/Naaldwijk - De politie heeft vanavond in Naaldwijk een grote zoekactie gehouden naar vier verdachten van een inbraak.


De vier waren op de Madeweg in Monster betrapt bij een inbraak in een bedrijf en zijn daarna in een BMW met een Pools kenteken gevlucht in de richting van Naaldwijk.

De auto is op de rotonde van de Grote Woerdlaan met de Bosweg tegen een boom gebotst en de vier zijn hierna te voet de wijk in gevlucht. De vier droegen donkere kleding en minimaal één van hen had natte kleding aan.

Hierop is door de politie een grote zoekactie begonnen naar de vier verdachten. Hierbij werden delen van de naburige wijk het 'Woerdblok' afgezet en werd er bijna een uur lang vanuit de lucht mee gezocht door een politiehelikopter. Ook zijn politiehonden ingezet.

Er is ook een melding uitgegaan via Burgernet.

Uiteindelijk zijn op de Dortlaan twee verdachten aangehouden. De andere twee verdachten zijn nog voortvluchtig. De zoekactie kwam rond half twaalf ten einde.

Update 19 november: De politie heeft vandaag nog twee verdachten aangehouden in deze zaak. Kijk hier voor het uitgebreide persbericht van de politie.

Foto's: Daan van den Ende

gytngM.JPG

q8rBhD.JPG

OzO3DH.JPG

i9zVZo.JPG

6dl8aC.JPG