Vrouw (60) overvallen en mishandeld in haar woning in Voorburg | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Vrouw (60) overvallen en mishandeld in haar woning in Voorburg

Voorburg - Een vrouw (60) is vrijdagavond in haar woning aan het Van Wassenaer Hoffmanplein mishandeld en overvallen.


De vrouw keek televisie toen de deurbel ging. Ze besloot de deur te openen en op dat moment drongen er twee mannen met bivakmutsen de woning van de vrouw binnen. De daders bedreigden haar met een wapen en mishandelden haar. De daders zijn er vervolgens met een buit vandoor gegaan.

Een melder kreeg na 23:00 uur steeds geen contact met de 60-jarige en besloot een kijkje te nemen in de woning. Daar trof zij de vrouw overstuur aan en alarmeerde onmiddellijk, omstreeks 1:30 uur, de politie. Ter plaatse troffen agenten het slachtoffer en de melder aan. 

Personeel van de ambulancedienst heeft de vrouw onderzocht. De vrouw hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd; zij werd door politieagenten naar het politiebureau gebracht voor het afleggen van een verklaring. 

Rechercheurs hebben de hele nacht onderzoek gedaan in en om de woning. De daders zijn vooralsnog niet aangehouden.

Een verdachte was een licht getinte man, 1.80 M. lang met een slank postuur en donkere ogen. Hij droeg een halflange, donkere jas, een blauwe spijkerbroek en een bivakmuts. De tweede verdachte was een licht getinte man, 1.70 M. lang met een normaal postuur. Hij droeg een korte, blauwe jas, een blauwe spijkerbroek en een bivakmuts. Verder droeg deze man een donkerkleurige rugtas.

De districtsrecherche Zoetermeer-Leidschendam-Voorburg is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien van de overval? Of hebt u in de omgeving  van het Van Wassenaar Hoffmanplein de twee verdachten gezien? Of hebt u andere informatie over de verdachten? En hebt u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Zoetermeer-Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Foto's en video: Daan van den Ende en Donny Kooistra

7Bpq2U.JPG

aO8mP8.JPG

yqu55v.JPG

NKVBbf.JPG

JC6xsL.JPG

3PkFPp.JPG

hSpDra.JPG

uy2QOo.JPG

OVQLkV.JPG

rOWDEs.JPG

xy3eB2.JPG