Zware mishandeling in café op de Hoefkade | Regio15.nl

Zware mishandeling in café op de Hoefkade

Den Haag - Bij een zware mishandeling in een café aan de Hoefkade vielen vanavond twee gewonden.


Omstreeks kwart over tien vanavond werden politie, ambulancedienst en Mobiel Medisch Team gestuurd naar café 'Iramar' op de Hoefkade, waar volgens de eerste berichten een schietincident zou hebben plaatsgevonden.

De politie is met veel eenheden ter plaatse gegaan. De agenten droegen uit voorzorg kogelwerende vesten.

In het café werden twee gewonden aangetroffen, die bij nader inzien het slachtoffer bleken van een zware mishandeling gepleegd door vier onbekenden, die na de mishandeling waren gevlucht. Van een schietincident was geen sprake. De daders hebben bij de mishandeling gebruik gemaakt van een slagwapen.

De politie heeft bij het café een Plaats Delict (PD) afgezet en de twee gewonden zijn verzorgd door het ambulancepersoneel en het MMT. Eén van de slachtoffers had ernstig hoofdletsel en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, het andere slachtoffer werd zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

In en rond het café heeft de politieonderzoek uitgevoerd. De Hoefkade is ter hoogte van het cafe afgesloten. Er is nog geen signalement bekend van de vier verdachten.

Update 7 februari: uit het persbericht van de politie blijkt dat de mishandeling zeker geen 'spontane actie' was, maar kennelijk goed was voorbereid. De slachtoffers zijn twee Hagenaars, waarvan de één 38 jaar oud is en van de ander nog geen leeftijd bekend is.

Foto's en video: Donny Kooistra

4JrwAY.JPG

KQSmIm.JPG

OFodfd.JPG

I46q6f.JPG

7SD7MD.JPG

ynQSIg.JPG

cyubQR.JPG

PnIAgQ.JPG

wbPBPz.JPG

r3iCFC.JPG

BERrH2.JPG

jjlWBC.JPG

LxZ0np.JPG

6k78AX.JPG

71IqMD.JPG

sakNxk.JPG

yNyGSy.JPG

MUxaN8.JPG

2WCR4g.JPG

nEK8BA.JPG

Q7994d.JPG

zUgHh9.JPG

u7NpXY.JPG

451mq4.JPG

ZVwlhF.JPG

e10YB4.JPG

1g3jsT.JPG

Kueiyk.JPG

IxQ96E.JPG

RcuPfU.JPG